Testimonials

B. Stefan, Antwerpen
2017-01-15, 10:27
Bedankt Guy Penders en Team, voor de super ontvangst en begeleiding van begin tot einde in Dubai.
Dankzij jullie bemiddeling heb ik een mooie ingerichte eigendom kunnen kopen met afwerking in de beste materialen.
Je voelt dadelijk aan dat er iemand met kennis van zaken met je spreekt en er niet op uit is om een eigendom aan te smeren. Eigendommen bekijken, volledige informatie geven en begeleiding ivm alle nodige documenten, niets is teveel.
Snel antwoord bij vragen, niet opdringerig, professioneel en top service op alle gebied dat is waar CORE Invest voor staat.
Eerste huur staat ondertussen op mijn rekening zoals beloofd.
Een aanrader om met Guy Penders van CORE Invest te werken als je op zoek bent naar een eigendom in Dubai!
P. Van Marcke, West-Vlaanderen
2016-08-03, 12:03
Voor de aankoop van onze 2de eigendom, wil ik Guy Penders, CORE Invest bedanken voor de transparantie en kennis van zaken. Na het ontvangen van de huurgelden die jaarlijks vooruit betaald worden met een netto rendement van 7.2% kon een 2de aankoop voor 50% gefinancieerd worden, waarin CORE Invest ons in de juiste richting heeft verwezen en de volledige opvolging voor hun rekening nam. CORE Invest is zeker een partner op de juiste plaats "Dubai".
P. Van Marcke, West-Vlaanderen
2016-04-21, 14:19
Beste Guy Penders en Team C.O.R.E. Invest, bij deze wil ik jullie graag bedanken voor de bemiddeling bij de aankoop van een mooi appartement in de Cayan Tower. Ik heb dit appartement na een beschrijving van jullie kort kunnen bezoeken en het bezoek matchte perfect met de verwachtingen die jullie creëerden. Alles is zeer mooi en met degelijke materialen afgewerkt en ik werd al snel verliefd op dit gebouw, het onthaal en de afwerking. Jullie hebben alle bijkomstige papierwerk van de aankoop tot het openen van de nutsvoorzieningen prima voor mij geregeld. Dit had ikzelf nooit alleen kunnen doen en jullie hebben hier perfect en professioneel werk geleverd. Van deze manier van werken kunnen we in België nog iets leren.
M. Boons, Limburg
2016-03-20, 11:38
Graag wil ik via deze weg Guy Penders en zijn team van C.O.R.E. Invest nogmaals bedanken voor alle goede zorgen in het begeleiden
van onze aankoop in Dubai.
Bij het eerste contact met Guy Penders was ik al aangenaam verrast door de vriendelijke en professionele aanpak. Dit bezorgde ons al dadelijk een goed gevoel met het nodige vertrouwen wat toch noodzakelijk is bij de aankoop van een eerste buitenlandse investering.
C.O.R.E. Invest is een uiterst professionele firma om mee samen te werken. Afspraken, timing en andere noodzakelijke zaken werden steeds nauwkeurig nageleefd. Zaakvoerder Guy Penders combineert op een hoog niveau professionalisme en resultaatgerichtheid met de nodige sociale vlotheid, empathie en betrokkenheid. Guy is iemand die zich behartigt over het volledige dossier van begin- tot eindfase, zonder dat men zich daar zorgen over hoeft te maken, hij neemt duidelijk elk dossier ten harte alsof het voor zichzelf is. Een vertrouwenspersoon waar men te allen tijde op kan rekenen.
Dit smaakt naar meer…
P. Danny, Limburg
2016-02-23, 13:57
Bij deze wil ik Guy Penders en zijn team toch nog even bedanken voor de zeer correcte, snelle en professionele afhandeling van de aankoop van mijn appartement in Silverene Tower in Dubai.
Op en top professionele begeleiding en afhandeling van de aankoop, een aanrader voor iedereen die in Dubai vastgoed wil kopen.
D. De Coninck, Monaco
2016-01-15, 18:31
Wij willen Guy Penders, C.O.R.E. Invest nog even bedanken voor de goede zorgen bij de verkoop van onze appartementen.
Guy regelt alles tot in de puntjes. Alles wordt zeer correct afgehandeld. Wij zijn tevreden van uw werk!
C. Slabbinck, West-Vlaanderen
2016-01-13, 16:23
Over Guy Penders van C.O.R.E. Invest kan ik zeggen dat het één en al customer intimicy is.
Afspraken worden nageleefd en advies is objectief.
Die manier van werken is een garantie op een spoor van succes.
B. Vandemoortele, Oost-Vlaanderen
2015-07-28, 17:14
Investeren in Dubai is geen evidentie. Wat precies kopen, waar en tegen welke prijs is geen sinecure als je de markt, zo ver van huis, niet kent. Hoe zit het met alle administratieve en notariële regeltjes? Hoe verloopt een aankoopprocedure als je de Arabische taal niet machtig bent. Precies op deze en nog veel meer vragen heeft Guy Penders van C.O.R.E. Invest een meer dan bevredigend antwoord gegeven.
Ze hebben me begeleid van a tot z bij de aankoop en verhuur van een appartement in de Cayan Tower.
De persoonlijke toets en het professionalisme hebben mij bijzonder aangesproken.
C.O.R.E. Invest is voor iedere vastgoedinvesteerder in Dubai een geruststellende en aan te bevelen Belgische vertrouwenspersoon ter plaatse.
Nog veel succes en hartelijk dank!
Dr. M. Xavier, Limburg
2015-05-19, 21:31
Beleggen in onroerend goed blijft een vaste waarde in mijn portefeuille.
Verleidelijk is het om dit in het buitenland te doen, maar het probleem blijft steeds de onzekerheid omtrent de juiste locatie , de volledige afhandeling van aankoop (verkoop) en vooral de opvolg van verhuur.
Mijn problemen kregen vrij snel een totale oplossing na contact met Guy Penders van C.O.R.E. Invest.
Een fijne, aangename en correcte begeleiding hielpen mij doorheen de procedures.
Alle vragen en problemen werden zowel ter plaatse als in België met grondige kennis van zaken zonder enig probleem voor mij opgelost.
Ik kan alvast zeer tevreden terugkijken over mijn belegging met zeer goede vooruitzichten op een mooi rendement.
Carl Van de Velde, Antwerpen
2014-12-10, 17:25
Ik heb Guy Penders leren kennen als een vriendelijke, gevende en ondernemende persoonlijkheid. Ik heb ervaren dat hij steeds werkt naar het voordeel voor alle betrokken partijen in een samenwerking.
P. Goossens, Limburg
2014-11-28, 20:15
Bij deze willen wij Guy Penders van C.O.R.E. Invest bedanken voor de bemiddeling van 3 mooie app. in de Cayan Tower die je nauwkeurig hebt gezocht naar onze wensen.
Één wat we zelf gebruiken en deels korte termijn verhuren.
We hebben het app. bemeubeld, waar je ons trouwens heel goed in hebt begeleid!
Ook de twee andere app. dat we op lange termijn verhuren.
Wij dachten zo een hoge huur en jaarlijks vooruitbetaald dat is onmogelijk, maar de app. waren al binnen de 3weken verhuurt door C.O.R.E. Invest en het geld op de rekening gestort.
Ook alle papierwerk dat jullie voor ons hebben geregeld; van de aankoop, de bemeubeling, het openen van de nutsvoorzieningen, de verhuring, enzovoort… Wij hebben niets moeten doen enkel betalen en ontvangen.
Kortom wij hebben geen kopzorgen.
Was het in België ook maar zo.
Nogmaals bedankt voor alles Guy.

Hopenlijk tot snel.
Ga naar boven